Countus

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

 Hoe wij naar de wereld kijken
We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de winnaars van vandaag de verliezers van morgen zijn. Waarin er keer op keer nieuwe regels worden verzonnen. Waarin er steeds minder ruimte is om zaken te doen. Waarin ondernemers zichzelf continu opnieuw moeten uitvinden.

Waar wij in geloven
Wij geloven dat we ondernemers weer moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten bloeien.

Onze missie
Wij helpen lokale ondernemers hun dromen en doelen te realiseren. We denken met ze mee. Kijken vooruit. Helpen ze richting te kiezen. Houden hun doel in het vizier. Wat er ook op hun pad komt.

Dit beloven wij
Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moeten zetten om je doelen te bereiken. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal, juridisch, administratief, financieel of personeelsgebied.

Momenteel zijn er geen campagnes actief op deze site.